Гръцки заводи в Украйна временно спират работа, затворени остават гръцки

...
Гръцки заводи в Украйна временно спират работа, затворени остават гръцки
Коментари Харесай

Гръцки заводи в Украйна временно спират работа

Гръцки фабрики в Украйна краткотрайно стопират работа, затворени остават гръцки компании с активност в региона, оповестява гръцкото електронно издание „ Ню мъни “, съобщи Българска телеграфна агенция.Украинският филиал на международно известна компания за безалкохолни питиета, която се ръководи от гръцко дъщерно сдружение, е призовала всичките си чиновници да останат по домовете си.Пред Ройтерс представител на гръцката компания е декларирал, че в идващите дни решението ще бъде преразгледано.

От управлението чакат глобите на Запада към Русия и по какъв начин те ще се отразят на активността на компанията.Преди седмица от компанията са показали годишните финансови параметри и са успокоили анализаторите по отношение на следствията, които биха имали нападателни дейности от страна на Русия във връзка с активността и резултатите както в Украйна, по този начин и в Русия. През 2021 година пазарите на двете страни дружно с този в Нигерия, демонстрират изключителни за международно известната компания резултати. От компанията, която има един цех в Киев и 10 в Русия, тогава увериха, че са създадени разнообразни проекти, които да се приложат по отношение на развоя на събитията.Затворен остава и цех за опаковъчни материали, дъщерна компания на гръцко сдружение.

Бъдещите дейности на компанията ще зависят от развоя на събитията, като се изготвят специфични проекти, с цел да се подсигури действието на завода както на равнище доставки и произвеждане, по този начин и на равнище сигурност за чиновниците, отбелязва изданието.Производствени мощности в Украйна има сдружението за произвеждане на стъкло. Заводът в Украйна съставлява сериозна индустриална база изключително след затварянето на цех на компанията в Гърция, прецизира изданието " Ню мъни ".На украинския пазар активност развиват 45 гръцки компании, сочат данни на посолството на Гърция в Киев. Те работят в бранша на търговия с плодове, зеленчуци, хранителни артикули, туризма, консултантските услуги.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР