Гръцки водещ на 25 години ще замени Слави Трифонов в

...
Гръцки водещ на 25 години ще замени Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Гръцки комедиант заема мястото на Слави в бТВ

Гръцки водещ на 25 години ще размени Слави Трифонов в бТВ, оповестява Lupa.bg, като цитира неназован източник.

От 27 януари в тв ефира потегля ново шоу в часовия пояс на „ Шоуто на Слави ” - 22,30 ч., в което водещ ще е безусловно незнайният на всеобщата аудитория Николаос Цитиридис.

До момента той е прочут като един от главните комедианти на Комеди Клуб София. Роден е през 1994 година в Атина, едвам петгодишен идва със фамилията си в България.

Николаос започва stand up comedy кариерa преди съвсем четири години. Тогава взема решение да се опитва на Open Mic в Комеди Клуб София. Комикът печели премията от 100 лв. още същата вечер. Мениджърът на заведението Иван Кирков го вижда и го кани да се включи в ускорената стратегия на плана.

Скоро по-късно Цитиридис подписва и контракт с Комеди Клуба. Проектът за ново вечерно шоу на бТВ е втори след фалстарта на „ Вечерното шоу ”, което бе спряно след единствено няколко издания през 2017-а.

В другите клипове, качени в интернет, се загатва, че водещият няма да е два метра висок и някъде в името му попада буквата Н.

Според информацията през последните два месеца малкия екран провежда вътрешен екип под управлението на Ангелина Белчева. За основен редактор на новия план е назначен Цветомир Семов - някогашен водещ и продуцент на бТВ Новините, както и продуцент на Новините на Нова.

Семов напусна преди години бТВ, с цел да се трансферира в Нова с екипа на Дарина Сарелска. След като Сарелска бе отстранена, Семов остана на работа до придобиването на малкия екран от братя Домусчиеви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР