Гръцки студенти и аспиранти в Аристотеловия университет в Солун изразиха

...
Гръцки студенти и аспиранти в Аристотеловия университет в Солун изразиха
Коментари Харесай

Аристотеловият университет в Солун: Престъпност, наркотици и проституция!

Гръцки студенти и аспиранти в Аристотеловия университет в Солун показаха сериозна угриженост пред администрация на институцията поради публикувана престъпността на територията на университета. В писмо, подписано от 471 студенти, адресирано до ректора Периклис Миткас и декана на Политехническия институт, те разказват изискванията на необятно публикуваната търговия с опиати, проституция и обири.  „ Всичко това основава чувство за непрекъсната неустановеност и боязън “, гласи фрагмент от писмото, представено от в. Български вести.

В същото време, министър на образованието Константинос Гавроглу опита да омаловажи цялата обстановка, потвърждавайки, че казусът е неналичието на храброст в студентското придвижване, с цел да се оправят с тези проблеми.

„ Никога не трябва да бъде реализирано решение посредством полицейски способи “, сподели той в изявление за Скай телевизия.

Студентите от своя страна подчертаха, те отхвърлят да посещават образователните занятия в регион, където трафика на опиати процъфтява.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР