Гръцки магистрати дадоха доживотен затвор на 60-годишен грък, който според

...
Гръцки магистрати дадоха доживотен затвор на 60-годишен грък, който според
Коментари Харесай

Доживотен затвор за гръка, убил Антонина

Гръцки магистрати дадоха пожизнен затвор на 60-годишен грък, който съгласно доказателствата в съда, е умъртвил на остров Крит 38-годишната Антонина Зоева, родена в град Сливен, заяви БНР.

Тялото ѝ не бе открито, само че все пак съдът даде оптималната присъда за съзнателно ликвидиране. За страдание, това е още една мистериозно изчезнала българка в Крит

По време на процеса подсъдимият не направи признания, като отхвърли да уточни къде е погребал тялото на жертвата. Защитата направи несполучлив опит да трансферира виновността за изгубването на българката на друго лице.

В колата и дома на наказания проверяващите откриха кръв от жертвата, което потвърждава осъщественото съзнателно ликвидиране. Представени бяха и записи от охранителни камери, които са фиксирали, че килърът е пренесъл натрупа на жертвата отвън обитаемото място.

Полицията счита за малко евентуално да се открие точното къде е заровена Зоева, тъй като теренът е планински.

Според свидетелските показания Антонина Зоева е живяла няколко месеца в дома на килъра след което изчезва. Жестокото закононарушение концентрира вниманието освен на управляващите, само че и на доста гръцки медии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР