Гръцката суперзвезда Никос Вертис кани българските меломани на бузуки бар,

...
Гръцката суперзвезда Никос Вертис кани българските меломани на бузуки бар,
Коментари Харесай

Супер Новина За Феновете На Никос Вертис У Нас

Гръцката суперзвезда Никос Вертис кани българските меломани на бузуки бар, който ще отвори порти в София. Разбира се, не става въпрос за действително заведение, а за ситуацията на идния му концерт у нас.

Певецът ще извие глас в „ Арена Армеец “ на 13 май 2020-а, откакто направи възторг в най-голямата ни зала през юни 2016 година

По думите на уредниците, на терена ще бъдат ситуирани специфични сепарета, импортирани от най-големите бузуки питейни заведения в южната ни съседка.

Преди броени дни Вертис стартира турнето си в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Лос Анджелис, Торонто, Атлантик сити, Монреал и Чикаго.

Той ще показа най-новия си албум Erotevmenos, който датира oт 2017 година и включа девет песни, измежду които двата огромни шлагера Erotevmenos и An m`agapises.

Последният десант на гласовития грък у нас стартира с 40-минутно забавяне, само че за сметка на това той пя тъкмо 130 минути без нито една пауза сред песните.

“Мога да ви пея до 5 сутринта, само че на следващия ден сте на работа”, намигна той към края на представянето си.

“Ако на следващия ден не съумеете да отидете на работа поради мен, няма да ме пуснат да дойда отново в България, а вие може би желаете да ме видите отново”, пошегува се още той.

Очаква се скоро да бъдат оповестени подгряващите реализатори.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР