Гръцката суперзвезда Андонис Ремос ще излезе на една сцена с

...
Гръцката суперзвезда Андонис Ремос ще излезе на една сцена с
Коментари Харесай

Кралят на гръцката балада Андонис Ремос на една сцена с Ерос Рамацоти

Гръцката суперзвезда Андонис Ремос ще излезе на една сцена с италианския си сътрудник Ерос Рамацоти преди първия си концерт в България на 4-ти ноември в зала 1 на НДК. Лятото ще стане още по-горещо на 27 юли, когато двамата очарователни реализатори ще обединят гласовете си в един вълшебен театър в сърцето на Гърция. Събитието в Намос (Psarrou beach) е едно от най-чаканите събития за лято 2017 на известния остров Миконос. Андонис Ремос и Ерос Рамацоти ще преплетат прочувствено наситените си певчески благоприятни условия в няколко дуетни осъществявания – прекарване, което ще остане вечно в сърцата на почитателите. Двамата ще показват и най-популярните си части под звездите на плажа в Намос. За разлика от Рамацоти, който рядко се изявява на гръцкия остров, определяният като „ кралят на гръцката балада “ Андонис Ремос, е измежду най-любимите артисти на почитателите там. През годините той е пял и дружно с други огромни международни звезди на сцената на плажа. Сред най-големите имена са тези на Хулио Иглесиас и Джипси Кингс, които постоянно се изричат ласкаво за гръцкия си сътрудник с глас за милиони. Други запаметяващи се изяви от магичния плаж са тези на Андонис с Ана Виси и Михалис Хаджиянис, който изнесе два незабравими концерта у нас наскоро.

Българските почитатели на несъмнено един от най-обичаните реализатори от южната ни съседка ще имат опцията да чуят най-популярните части на Андонис Ремос по време на първото негово посещение в София през есента. Знаменитият музикант идва с емблематичните Lene (Казват), Duo psemata (Две лъжи), Anapantita (Без отговор) и Ekripsa to prosopo mou (Скрих лицето си) по покана на Keen Acts. Андонис Ремос безапелационно печели сърцата на почитателите по целия свят с неповторимия си жанр – композиция от обичайни гръцки ритми с поп и рок детайли. Любимецът на Гърция, който сега се изявява като жури в най-успешния музикален формат за гении в южната ни съседка, има зад тила си осъществени 10 студийни албума, 4 такива със записи от осъществявания онлайн, взел участие е в 4 компилации и има 5 независими хитови сингли.

Сред най-големите фенове на Андонис е и самият Леонардо ди Каприо. Обичаният артист, прочут със запаметяващите си функции в кинохитовете " Титаник ", " Вълкът от Уолстрийт " и " Завръщането " (за който сграбчи и " Оскар " ), е измежду честите гости на остров Миконос. Той постоянно разпуска с яхтата си край острова в компанията на красиви дами и посещава доста от музикалните мероприятия, които се случват всяко лято там. Нищо чудно да отскочи да чуе и взаимното концертно осъществяване на Андонис Ремос и Ерос Рамацоти на 27 юли.

Гласът на Андонис Ремос е измежду най-дълбоките и разпознаваеми освен в Гърция, само че и по целия свят. Българските фенове могат да станат част от неговата магия на 4-ти ноември в зала 1 на НДК. Билетите за концерта са налични в бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, Български пощи и мрежата на Eventim.bg на цени от 40 до 100 лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР