Гръцката полиция потвърди, че тленните останки, намерени в дере на

...
Гръцката полиция потвърди, че тленните останки, намерени в дере на
Коментари Харесай

Черна новина за изчезналата на остров Икария Натали

Гръцката полиция удостовери, че тленните остатъци, открити в дере на егейския остров Икария, принадлежи на английския академик, която изчезна по време на почивката си в страната, оповестява електронното издание на атинския всекидневник Kathimerini, написа Фокус .

``
реклама

Мястото, на което е открито тялото, се намира покрай жилището, в което 38-годишната жена е била отседнала с колегата си. Полицията не разкри повече информация. Натали Кристофър бе оповестена за изчезнала в следобедните часове на понеделник, откакто приятелят й заяви на полицията, че не се е върнала след джогинг. Двойката е на отмора на гръцкия остров от 3 август, а в понеделник следобяд трябваше да отлети за Кипър. Твърди се, че детективите, които се причислиха към издирването на дамата, са разкрили петна от кръв върху възглавницата на Натали и в банята на наетото жилище. Партньорът на британката е обяснил, че Натали постоянно кърви от носа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР