Гръцката полиция арестува двама мъже и една жена, замесени в

...
Гръцката полиция арестува двама мъже и една жена, замесени в
Коментари Харесай

Заловиха терористи в Гърция

 Гръцката полиция арестува двама мъже и една жена, забъркани в терористична активност. Задържани са още 15 при огромна интервенция на отряда за битка с тероризма против хипотетични леви екстремисти, съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

При интервенцията е намерено и огромно количество оръжия. Гръцката полиция заяви през днешния ден, че в границите на акцията се търси още едно лице. Двама от задържаните и лицето, което още не е хванато, са упрекнати в тероризъм, нелегално владеене на огнестрелни оръжия и експлозиви, и подправяне на документи.

Смята се, че тримата са взели участие в грабеж на пункт за залагания в атинско предградие на 21 октомври, заяви полицията. При акцията на отряда за битка с тероризма бяха претърсени 13 адреса.

Открити са пет автомата АК-47, различен модел автомат, два револвера, гранати, експлозиви и детонатори. Един от задържаните вкаран в пандиза през 2010 година като член на въоръжената формация " Революционна битка ". Той е бил освободен през февруари 2018 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР