Гръцката полиция арестува 4 души по време на акция срещу

...
Гръцката полиция арестува 4 души по време на акция срещу
Коментари Харесай

Скандално! Полицаи нахълтаха в нощен клуб в Атина и се натъкнаха на невиждана оргия (СНИМКИ 18+)

Гръцката полиция арестува 4 души по време на акция против нощен клуб в Пирея след откритието, че в действителност клубът работи като вертеп за замяна на полови сътрудници, написа " Български вести ".

Трима души са арестувани за липса на подобаващи здравни документи и разрешителни за работа, до момента в който четвъртият човек - 48-годишен грък е задържан за улеснение на безнравствеността.

Офицерите останали втрещени, когато по време на проникването им се натъкнали на една атмосфера в жанр Стенли Кубрик. Те разкрили, че клубът е употребявал 8 обособени, скрити стаи, проектирани особено, с цел да се погрижат за половите желания и усети на клиентите, както и 26-пелерини и 191 маски, наподобяващи известния филм „ Широко затворени очи “ с присъединяване на Том Круз и Никол Кидман.

Клубът е работил под прикритието на един обикновено заведение, само че в продължение на доста години в реалност е бил място, където суингъри изживяват половите си мечти. Клубът е поставял специфични събития на седмична база, които се популяризират посредством обществените медии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР