Гръцката опозиция е притеснена от срещата Ципрас - ЕрдоганГръцката опозиционна

...
Гръцката опозиция е притеснена от срещата Ципрас - ЕрдоганГръцката опозиционна
Коментари Харесай

Гръцката опозиция е притеснена от срещата Ципрас - Ердоган

Гръцката съпротива е обезпокоена от срещата Ципрас - Ердоган
Гръцката опозиционна партия “Нова Демокрация “ изрази терзание по отношение на срещата сред гръцкия министър председател Алексис Ципрас и турския президент Реджеп Ердоган в Анкара, оповестява вестник „ Катимерини “.

Малко по-рано Турция разгласи премия за връщането на осмината бойци, на които им бе обещано леговище в Гърция след опита за събаряне на Ердоган през юли 2016 година

„ За страдание, нашите терзания бяха доказани доста бързо ”, съобщи един от водачите на консерваторите и външен министър в сянка Йоргос Кумуцакос.

Неговият коментар бе изработен малко откакто турският вътрешен министър обнови листата с „ търсените терористи ”, в който участват и осмината военни, намиращи се под отбраната на гръцкото държавно управление. Според Кумуцакос това е „ провокация ” и „ подкопава визитата на Ципрас преди тя да е почнала ”.

„ Това посещаване е неприятно квалифицирано от гръцка страна и не носи нищо, с изключение на неприятни поличби за гръцките ползи и гръцко-турските взаимоотношения ”, споделя още министърът в сянка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР