Гръцката компания Spyros Panopoulos Automotive разкри подробности за новия си

...
Гръцката компания Spyros Panopoulos Automotive разкри подробности за новия си
Коментари Харесай

Гърци направиха хиперкола с 3000 конски сили

Гръцката компания Spyros Panopoulos Automotive разкри детайлности за новия си модел – хиперкола Chaos. Тя е оборудвана с V10 мотор, чиято мощ варира сред 2000 и 3000 к.с.
Основателят на компанията Спирос Панопулос е прочут с това, че направи най-мощното Mitsubishi Lancer Evo в историята на модела. Мощността на автомобила надвиши 2000 к.с. Освен това, Панопулос е притежател и на компанията Extreme Tuners, която създава елементи за спортни и първокласни коли. Сега той демонстрира първия си личен модел, който носи името Chaos.

Задвижването на хиперколата става с 4,0-литров V10 мотор, като бензиновата версия развива към 2000 к.с. При потребление на биогориво E85 мощността скача до 3000 к.с. И двете модификации работят с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия с два съединителя. По предварителни данни, въртящият миг се разпределя в съответствие 65:35 % към задната и предната оси.
Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава към 2 секунди, а оптималната скорост ще надвишава 500 км/ч. В салона няма нито един бутон или комутатор, а всички функционалности могат да се ръководят с жестове.
Премиерата на Chaos ще се състои по време на автосалона в Женева през 2021 година Както е известно, тазгодишното ревю беше анулирано заади епидемията от ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР