Гръцката гранична полиция и специалните звена за борба с безредиците

...
Гръцката гранична полиция и специалните звена за борба с безредиците
Коментари Харесай

Сабах“: Гърците спират щурм на мигранти с шокови гранати и сълзотворен газ

Гръцката гранична полиция и специфичните звена за битка с безредиците използваха сълзотворен газ и шокови гранати в събота, с цел да предотврати влизането на мигранти в страната през затворения граничен пункт в Кастанис и Пазаркуле. Правителството съобщи, че е решено да предотврати влизането на мигранти, идващи от Турция, заяви турският в. " Сабах “, цитиран от Блиц.  

``
реклама

" През цялата нощ силите за сигурност предотвратяваха противозаконните прекосявания на границата ", съобщи министърът на защитата Никос Панайотопулос пред гръцката телевизия Скай в събота, ден откакто Турция съобщи, че повече няма да пречи на бежанците да отидат в Европа. 

" Няколко мигранти са задържани ", добави министърът. 

" Гърция ускори инспекциите в проливите сред гръцките острови в източното Беломорие и турския бряг ", съобщи министърът на корабоплаването и островната политика Йоанис Плакиотакис, който също дава отговор за бреговата защита. 

" Гръцките граници също са и граници на Европа ", сподели той.
 
Ситуацията остана напрегната в събота. Някои мигранти съумяха да преминат Марица - граничната река сред Гърция и Турция, с гумени лодки, заяви държавната телевизия.

Гръцкото държавно управление свика спешна среща в събота сутринта, с цел да разиска казуса с мигрантите.

Междувременно фрагменти онлайн демонстрират какво се случва на турско-гръцката граница, където стотици бежанци се пробват да преминат към Европа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР