Грацията ни Катрин Тасева използва социалните мрежи, за да благодари

...
Грацията ни Катрин Тасева използва социалните мрежи, за да благодари
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Благодаря, че издържах докрай и не се поддадох на емоциите

Грацията ни Катрин Тасева употребява обществените мрежи, с цел да благодари за поддръжката. Тя се завърна през вчерашния ден от Олимпийските игри в Токио, където приключи 14-а в квалификациите за финала на многобоя в конкуренцията по художествена гимнастика.

" Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за миналите събития! Не знам от къде да стартира... Всъщност всичко, което бих желала и мога да ви опиша и напиша няма да се събере в този пост, нито в идващите, по тази причина мисля да го напечатам черно на бяло и да остане вечно, само че в този момент в резюме бих желала да изкажа своите благодарности към най-важните и основните заподозряни лица в тази прелестна история!

На първо място желая да благодаря на моята прелестна треньорка Бранимира Маркова за това, че не се умори да има вяра в мен през всичките 10 години! Успяхме да извървим целия път дружно. Благодаря за всичко, което направихте за мен дотук и за всичко, на което ме научихте. За вас каквото и да напиша ще бъде малко. Благодаря на моята персонална треньорка Силвия Стойнева. С вас разбрах смисъла на думите работа, успокоение и самообладание. Благодаря на госпожа Раева за всички дадени шансове и поддръжката от самото начало. Благодаря на целия екип от хора, който работи с мен. Хореографи, масажисти, съдии, лекар и психолог. Благодаря на един човек, който срещнах в доста сложен и тежък миг, даде ми сили и убеденост да продължа. Благодаря ти, Ники! Благодаря за поддръжката на моя клуб " Левски Илиана " в лицето на Ина Ананиева, както и на клуб Тракия (Пловдив), в който направих първите си стъпки. Благодаря на цялата Българска федерация и Министерство на младежта и спорта.

Няма по какъв начин да не благодаря и на една жена, от която научих няколко значими урока. Благодаря Ви, г-жо Робева! Благодаря на първата си треньорка Светлана! Изгради и сложи постоянна основа, която да понесе цялата тежест през годините. Благодаря на всички мой почитатели, близки и другари за поддръжката. Благодаря ви благо фамилията, че изтърпяхте да ме няма през всичките тези години. След всичко това остана да благодаря и на себе си. Благодаря, че устоях до дъно! Не се поддадох на страстите, когато беше най-трудно! Не полетях в облаците, когато бях на върха!Успях да победя себе си, само че без да се трансформирам! Прекратявам кариeрата си повече от задоволена и доста щастлива ", написа Тасева.
 Весела Димитрова: България се нуждае от такива образци
Весела Димитрова: България се нуждае от такива образци

Получихме неповторимо внимание и обич от всички, споделя тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР