Грацията ни Катин Тасева стартира силно участието си на Световната

...
Грацията ни Катин Тасева стартира силно участието си на Световната
Коментари Харесай

Катрин Тасева стартира силно Световната купа в София

Грацията ни Катин Тасева започва мощно присъединяване си на Световната купа по художествена гимнастика в София, който ще протече от през днешния ден до неделя, 14 април.
 Ограбиха ли Катрин Тасева съдиите в Пезаро? (видео)
Българката получи оценка от 19,800 за съчетанието си на топка, а на обръч получи 20,650. След изиграването на съчетанията на гимнастичките от първия поток Тасева върви краткотрайно втора със общ брой от 40,450. Води израелката Линой Ашрам с 40,550, а трета е Евита Гришкенас от Съединени американски щати.

В конкуренцията България ще бъде показана с изключение на от Тасева, също по този начин и от Невяна Владинова на самостоятелно. Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Камелия Стоилова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс пък са декларираните от треньорския щаб за ансамбъла. Единствено Елена Бинева липсва заради травма.

Предпоследна от Група С е Невяна Владинова, която също ще стартира с топка, а по-късно ще показва уменията си с обръча. В късния следобяд пък ще забележим и двете групи на ансамблите. След 18:00 часа ще излязат българките, които са под №3 в група В. Те ще се съревновават с Германия, Египет, Унгария, Мексико, Япония, Казахстан и Гърция.

Пълната стратегия за 12 април:

10.30 ч. – Многобой самостоятелно (Група А) – два уреда /топка и обръч/;

12.35 ч. – Многобой самостоятелно (Група В) – два уреда /топка и обръч/;

15.05 ч. – Многобой самостоятелно (Група С) – два уреда /топка и обръч/;

17.15 ч. – Многобой ансамбли (Група А) – 5 топки;

18.05 ч. – Многобой ансамбли (Група В) – 5 топки. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР