Грациите от българския ансамбъл по художествена гимнастика не скриха радостта

...
Грациите от българския ансамбъл по художествена гимнастика не скриха радостта
Коментари Харесай

Момичетата от българския ансамбъл: Това ни е една малка сбъдната мечта

Грациите от българския отбор по художествена гимнастика не скриха насладата си след извоювания орден на международното състезание в Баку, Азербайджан. Момичетата завоюваха бронз от многобоя със общ брой от 58.000 точки.

" Успяхме да изиграем и двете съчетания без неточност. Това беше нашата цел, по тази причина сме доста щастливи. Щастиви сме и от това, че треньорката ни е удовлетворена. Другото към този момент не зависи от нас. Щастливи сме и се радваме на този орден ", показа капитанът на ансамбъла ни - Симона Дянкова.
Бронз за ансамбъла в многобоя. Рускините с историческа оценка Българките се класираха трети в света за втора поредна година
" Казаха ни, че са доста удовлетворени и те също са доста щастливи от обстоятелството, че успяхме да покажем композициите си ", разяснява Лаура Траатс.

" Много се радваме и благодарим на безусловно всички почитатели, които са тук в залата, в това число и на нашите фамилии. Искаме да им благодарим и да им кажем, че доста ги обичаме. Да не престават да ни поддържат ", съобщи Мадлен Радуканова.

" Този орден в действителност тежи доста, тъй като сме се трудили цяла година и това ни е една дребна сбъдната фантазия ", сподели Ерика Зафирова.

" Щастливи сме, че тази година демонстрираме много по-добри резултати откъм изиграване на съчетанията и тъкмо тук, че успяхме да го покажем. Напрежението е много огромно, атмосферата е доста по-различна от всяко друго съревнование ", добави Стефани Кирякова.

" Много съм удовлетворена и тези дечица са ми златни. Пребориха се с жестока конкуренция, " неповторимо " съдийство. Много ги обичам ", бяха думите на щастливата треньорка Весела Димитрова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР