Гранитните ограничители по ул. Граф Игнатиев, които напомняха на перки

...
Гранитните ограничители по ул. Граф Игнатиев, които напомняха на перки
Коментари Харесай

Махат перките на акули от ул. Граф Игнатиев, ще дойдат ли делфини?

Гранитните ограничители по ул. Граф Игнатиев, които напомняха на перки на акули ще бъдат отстранени.
От Общината са пояснили, че гранитните ограничители не са били инсталирани, с цел да се види реакцията на обществото. До края на седмицата ще бъде показан новият вид ограничители, написа Offnews.
От " Спаси София " изричат мнение, че " слагането и последващото унищожаване на призмите демонстрира доста ясно, че в Общината царува цялостен безпорядък. В 12 без 5, в последните дни на към този момент закъсняващия ремонт по хрумка на някой си " пътен инженер " в КАТ, възложител и архитект се втурват да редят гранитни буци по улицата - това се случва, тъй като администрацията и наетите от нея компании са неспособни да обмислят, проучват и извършват механически решения, гарантиращи съответна градска среда за всички ни. Докога ще се разчита на гражданска и медийна реакция, аз да се противодейства на сътворените нелепости? Очевидно е, че в София се работи на два правилото: или " проба-грешка ", или " вършим го, в случай че мине номера "..Само, че това ли желаеме от хора, определени, с цел да ръководят разходването на нашите налози и определящи качеството ни на живот? "
От организацията приканват кмета на София да острани служителя на КАТ (СДВР Столична Полиция) - инж. Василев от съгласувателните комисии на Столичната община.
" Този човек няма знанията, потенциала, иновативността и гъвкавостта, с цел да предлага съответни на средата решения. Откъде накъде пътният служител на реда ще дефинира градската среда? Време е определящите бъдещето на този град да бъдат хора с съвременно мислене, които желаят да създадат нещо вярно, вместо единствено да се оправдават. ", считат от " Спаси София. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР