Гранит Джака побърза да защити Арсенал от критиките, които отправи

...
Гранит Джака побърза да защити Арсенал от критиките, които отправи
Коментари Харесай

Джака защити Арсенал от Евра: Трябва да внимава какво говори

Гранит Джака побърза да отбрани Арсенал от рецензиите, които насочи Патрис Евра посока лондонския отбор. Френският защитник показа, че „ артилеристите” са слаб тим, който няма нрав да играе добре надалеч от вкъщи. Отборът на Унай Емери позволи загуба в понеделник вечер от Шефилд Юнайтед с 0:1 в финален мач от деветия кръг. Загубата пък смъкна лондончани до петото място.

Евра с унизителна рецензия посока Арсенал: Слаб тим!

Представянето на отбора на „ Брамал Лейн” направи по този начин, че някогашният състезател на Манчестър Юнайтед ги назова бебета, които нямат темперамент.

„ Нужно е да спрем да приказваме за такива ла*нарщини. За мен няма значение дали играем вкъщи, или на открито. Трябва да побеждаваш и да показваш темперамент. Не би трябвало да търсим извинения. Много хора приказват доста. Не е първият човек той, който приказва нещо за нас. Уважавам го доста, защото беше добър състезател, само че би трябвало да бъдеш деликатен какво казваш. Много хора приказват ла*нарщини за нас и е едно и също”, разяснява Джака очевидно раздразнителен.

Мъките за Арсенал отвън Лондон не престават с цялостна мощ

„ Не ме интересува какво приказват хората и мислят. Трябва да приказваме в тима и да се подобрим, работейки здраво”, продължи Джака.

Победният гол за Шефилд пристигна след 30 минути, когато Лис Мусе вкара топката от близко, откакто Джак О’Конъл я отклони след центриране от ъглов удар от Оливър Норууд . „ Мисля, че направихме положителни неща, само че не вкарахме гол. Не е толкоз елементарно, само че не трябваше да губим този мач. Трябва да се подобрим, само че имаше някои позитиви. Ако искаш най-после да си в Топ 4, би трябвало да биеш Шефилд”, приключи капитанът Гранит Джака.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР