Граничните власти задържаха трима каналджии и девет незаконни мигранти близо

...
Граничните власти задържаха трима каналджии и девет незаконни мигранти близо
Коментари Харесай

Хванаха трима каналджии и 9 незаконни мигранти на българо-гръцката граница

Граничните управляващи задържаха трима каналджии и девет противозаконни мигранти покрай българо-гръцката граница в сряда.

В региона на Колибар чешма в землището на Ивайловград граничен полицейки наряд е спрял за инспекция лек автомобил, ръководен от 20-годишен юноша от Хасково.
Шестима, упрекнати за трафик на мигранти през България, остават в ареста При спецакция в София и Костинброд бяха арестувани 10 души - другите четирима излизат на независимост против парична гаранция
Той бил без удостоверение за ръководство на колата. Обяснил, че е нает от двама мъже да прекара чужденци към вътрешността на страната. Момчето е арестувано, а малко по-късно са хванати и други двама мъже от Хасково, които са на 32 и 24 години.

Граничните служители на реда са разкрили и девет незаконни мигранти, които са били без документи за идентичност. Шестима от тях са споделили, че са от Ирак, а трима – от Иран.
Разкриха канал за незаконни мигранти от Гърция за България Задържани са уредникът, петима български жители и нелегално преведени чужденци
Каналджиите и мигрантите са арестувани в ГПУ-Ивайловград, известена е районната прокуратура.

Срещу тримата мъже от Хасково е формирано досъдебно произвеждане за каналджийство, а против чужденците – бързи производства за незаконно прекосяване на границата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР