Гранични полицаи откриха и унищожиха над тон и половина канабис

...
Гранични полицаи откриха и унищожиха над тон и половина канабис
Коментари Харесай

Откриха над тон и половина канабис в планините Огражден и Беласица

Гранични служители на реда откриха и унищожиха над звук и половина канабис в планините Огражден и Беласица, оповестиха от Гранична полиция, съобщи БГНЕС.
На 12 август 2020 година e извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на Гранично полицейско ръководство - Златарево, Гранично полицейско ръководство – Петрич и профилирания отряд за въздушно наблюдаване на Групово дело „ Гранична полиция “. Открити са ниви с канабисови растения в землищата на петричките села Чуричене, Иваново, Баскалци, Драгуш и Коларово. Общото тегло на зелената маса канабис, отглеждана в планината Огражден и в подножието на Беласица, е 1 851 кг. Уведомени са районните прокуратури в Петрич и Сандански. Наркотичните растенията са унищожени на място от комисия. По случаите в ГПУ-Златарево и ГПУ-Петрич са формирани досъдебни производства.
БГНЕС напомни, че на 11 август гранични служители на реда от РДГП Кюстендил откриха 2 752 кг канабис в планината Огражден.
В зоната за отговорност на ГПУ Златарево, в землището на село Крънджилица, общ. Петрич, е извършена профилирана гранично-полицейска интервенция. Граничните служители на реда разкрили в местността Длъзите ниви 110 растения с тегло 660 кг, които при тестване с полеви наркотест са реагирали позитивно на канабис. В местността Паметника чиновниците от ГПУ-Златарево са открили още 368 растения с тегло над 2 тона, реагирали позитивно на канабис, оповестиха от Гранична полиция.
Общото количество наркотично вещество е 2752 кг зелени растения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР