Граничната полиция залови 49 мигранти. Четири малки лодки са спрени,

...
Граничната полиция залови 49 мигранти. Четири малки лодки са спрени,
Коментари Харесай

49 мигранти заловени при опит да пресекат Ламанша

Граничната полиция залови 49 мигранти. Четири дребни лодки са спрени, а хората, намиращи се в тях, са докарани във Англия, написа английското издание London Evening Standard. Групата от мъже, дами и малолетни, обявиха, че са от Иран, Ирак и Афганистан.

Френските управляващи заловиха още две лодки и ги върнаха в континентална Европа. „ Незаконната миграция е закононарушение “, сподели представител на Министерството на вътрешните работи на Англия, съобщи " Фокус ".

„ Тези, които желаят да дойдат във Англия незаконно, и безмилостните нарушители, които оказват помощ за пътуванията, нарушават закони и излагат на риск живота си “.

„ Когато хората идват на брега ни нелегално, ние работим по връщането им в континентална Европа “.

„ В партньорство с Франция ние откриваме нарушителите, които стоят зад тази форма на контрабанда на хора, с цел да се предотврати прекосяването и да се спрат лодките да напущат френските крайбрежия “, оповестяват от ведомството.

„ Има удвояване на патрулите по френските плажове и безпилотните летателни апарати, специфични транспортни средства и съоръжение за разкриване на тези противозаконни прекосявания “. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР