Граничната полиция и армията са под тревога заради мигрантски керван

...
Граничната полиция и армията са под тревога заради мигрантски керван
Коментари Харесай

Тръмп предупреди полицията и армията за мигрантския керван, отрязва парите за три държави

Граничната полиция и армията са под паника поради мигрантски кортеж към американско-мексиканската граница.
Това написа в "Туитър " президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
Той акцентира в обществената мрежа, че е алармирал на армията и на граничната полиция, че ще последва изключително състояние по отношение на мигрантския кортеж от Централна Америка. Той също твърди, че в групата от мигранти има и хора от Близкия изток.
Тъжно, наподобява, че полицията и армията на Мексико не съумяват да се оправят с кервана, насочил се към южната граница на Съединени американски щати. Има нарушители и незнайни хора от Близкия изток. Алармирах граничния патрул и армията, че това е изключително състояние. Трябва да променим законите, оплака се Тръмп и за следващ път атакува демократите, че не оказват помощ за смяна на "жалките ни имиграционни закони ".
Американският водач разгласи, че орязва финансовата помощ за Гватемала, Хондурас и Салвадор.
Според него Гватемала, Хондурас и Салвадор не могат да си свършат работата и да попречат на жителите на трите страни да влизат в Съединени американски щати незаконно.
Ще стартираме да прекратяваме или значително да орязваме голямата задгранична помощ, която им даваме постоянно, акцентира той.
Около 4000 души, най-вече от Хондурас, са се насочили към Съединени американски щати. През предишния петък държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео предизвести, че обстановката на границата с Мексико се трансформира в рецесия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР