Grange Hill е един от най-обичаните детски телевизионни сериали, красяли

...
Grange Hill е един от най-обичаните детски телевизионни сериали, красяли
Коментари Харесай

Къде е актьорският състав на Grange Hill сега - Трагични смъртни случаи до бездомност, тъй като учителят по физическо възпитание Стюарт Орган умира

Grange Hill е един от най-обичаните детски телевизионни сериали, красяли в миналото нашите екрани - и хората към момента са захласнати от шоуто съвсем 15 години след последния епизод.

Популярният учебен сериал се занимаваше с редица тежки тематики от закононарушение с нож до пристрастяване към хероин - и даже беше ударен с расистко и обидно предизвестие в услугата за стрийминг Britbox.

Има клюки за възобновление на сериала, който беше излъчен за първи път преди повече от 40 години, като основателят Фил Редмънд допуска, че истинският актьорски състав може да се завърне като родители. Редица членове на актьорския състав се събраха още веднъж през годините, само че за жалост не всички от тях са с нас в този момент.

Съвсем неотдавна звездата от Grange Hill Стюарт Орган умря на 72 години, а предходната година артистът от Алън Хъмфрис Джордж Армстронг умря на 60 години след борба с левкемия.

Има разстройващ лист от нещастия, които са измъчвали някогашните звезди на Grange Hill. Няколк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР