Грандиозното начало на “We Will Rock You, извисяващият се припев

...
Грандиозното начало на “We Will Rock You, извисяващият се припев
Коментари Харесай

Рами Малек облича легендарния костюм на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“

Грандиозното начало на “ We Will Rock You ”, извисяващият се припев на “ We Are the Champions ”, хипнотизиращият оперен химн “ Bohemian Rhapsody ”...
 
Кой не си е припявал, чувайки тези безспорни класики? Кой не може да удържи краката си да се движат в тези сърцераздирателни ритми? Кой може да не помни момента от концерта Live Aid през 1985 година, когато Фреди Меркюри се появи на сцената и „ взриви “ публиката, карайки я да му припява в див екстаз?
 Кадър от Бохемска рапсодия Alexandra Films
Изминаха повече от 25 години от гибелта на вокалиста и незаместим водач на Queen Фреди Мер к юри, само че музиката му е все по този начин жива. Фреди преодоля всички стандарти, по този начин както музиката на групата отхвърли да бъде сложена под какъвто и да е знаменател.
 
Днес носителят на Еми Рами Малек облича именития костюм и сграбчва микрофона, с цел да се трансформира в краля на поп-рока в „ Бохемска рапсодия “ -  един същински празник с музиката на Queen , почитащ невероятния живот на вокалиста на бандата Фреди Меркюри . Партньори на Малек са Луси Бойнтън в ролята на Мери Остин, Гуилим Лий в ролята на китариста Брайън Мей, Бен Харди в ролята на барабаниста Роджър Тейлър, Джо Мазело в ролята на басиста Джон Дийкън; Ейдън Гилън в ролята на първия управител на Queen Джон Рийд, Том Холандер в ролята на юриста на групата, трансформирал се след това в неин управител Джим „ Маями “ Бийч, Алън Лийч в ролята на Пол Прентър, който първоначално е помощник на Рийд и след това става персонален управител на Фреди Меркюри, Арън Маккъскър като Джим Хътън - дългогодишния ухажор на Фреди,; и Майк Майерс (Остин Пауърс) като шефа на EMI Рей Фостър.-->
 Кадър от Бохемска рапсодия Alexandra Films
Антъни Маккартън е създател на сюжета, по сюжет на МакКартън и Питър Морган . Продуценти на кино лентата са Греъм Кинг и Джим Бийч , а режисьор е Брайън Сингър .
 Бохемска рапсодия Alexandra Films
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР