Грандиозно парти направи телевизия bTV с представянето на новия си

...
Грандиозно парти направи телевизия bTV с представянето на новия си
Коментари Харесай

Край на турските сериали по Би Ти Ви

Грандиозно празненство направи телевизия bTV с представянето на новия си сезон. Повече от 1000 индивида се срещнаха с нови- те лица на предаванията. Хапнаха и пийнаха от мастършеф менютата и потанцуваха в компанията на поп артиста Миро в сряда през нощта.

Новината, която изненада всички, бе, че турските сериали стопират да се излъчват от Нова година в праймтайма. На тяхно място ще има местна продукция, споделиха от малкия екран. Нови сериали за момента не са закупувани. Това ще потопи в дълбока тъга феновете на епизоди от южната ни съседка.

Събитието бе под мото- то Light up., a негови водещи бяха – Мария Силвестър и Петър Дочев, дружно със 3латомир Йочев и Бесте Сабри. На празненството на медията участваха всички лица от екрана, измежду които Цветанка Ризова, Натали Трифонова, Деси Стоянова, Петя Дикова, Антон Хекимян, певицата Дара от треньорите на „ Гласът на България “, а Миро забавлява гостите с изключителните си осъществявания. Още в самото начало артистът, без да желае, се оплете в кабелите на сътрудниците си и се пльосна по очи, само че за благополучие не пострада неприятно.

„ Видяхте ли по какъв начин се спънах, само че съм добре, няма проблем “, изправи се изпълнителят, като единствено сакото му се беше разпрало по шевовете и получи леки охлузвания по крайници.

Въпреки рухването Миро пя с цяло гърло и подвигна градуса на настроението на вечерта. Интересен миг от празненството бяха и последователки, които се хвърлиха на вратовете да целуват тримата мастършефове Таралежков, Сарафов и Кустев. Целувките по бузите на тримата стояха съвсем до края на вечерта. Да поздрави сътрудниците си с новия сезон пристигна и продуцентът Джуди Халваджиян, който прави разнообразни излъчвания в Нова телевизия. Той показа, че се надява „ Господари на ефира “ да тръгнат по bTV. Малко преди началото на празненството бе видяна и холивудската звезда Мария Бакалова в компанията на майка си Румяна, писа „ България Днес “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР