Грандиозният мач от първия кръг във Висшата лига на Англия

...
Грандиозният мач от първия кръг във Висшата лига на Англия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: 1, 2, 3, 4 - Юнайтед унижава Челси

Грандиозният мач от първия кръг във Висшата лига на Англия – Манчестър Юнайтед против Челси, затварят шеметните дебютни 10 мача на Острова. Срещата е с предстояща с повече от сериозен интерес, откакто един против различен с изключение на, че се изправят два отбора от Топ 6 на Англия, то и двата тима са водени от мениджъри, които бяха част от съставите в новия век. Същевременно за пръв път това се случва, когато някогашни футболисти на двата тима застават край тъчлинията, с цел да управляват манчестърци и лондончани.

Предходната акция за "червените дяволи " в мачовете с Топ 6 бе меко казано "слаба ". Тимът записа единствено седем извоювани точки от 30 вероятни в дуелите си против тимовете от първата шестица, а различен тим, който се оправи също толкоз зле беше финалистът в Шампионската лига - Тотнъм Хотспър.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ЧЕЛСИ 4:0

1:0 Маркъс Рашфорд (18'-дузпа)

2:0 Антони Марсиал (65')

3:0 Маркъс Рашфорд (66')

4:0 Даниел Джеймс (81')

Срещата е с начален час 18,30 и можете да гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно за вас на "Олд Трафорд " с текст и богато видеосъдържание.

От първата минута за „ алените дяволи” започват многомилионните нови закупени бранители – Аарън Уан-Бисака и Хари Магуайър, като Погба, Перейра и Марсиал също стартират. Даниел Джеймс е на пейката, до момента в който Алексис Санчес даже не е в групата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР