Грандиозният корупционен скандал в ЕП повлече доста представители на левия

...
Грандиозният корупционен скандал в ЕП повлече доста представители на левия
Коментари Харесай

Предизборен политически дансинг в Гърция

Грандиозният корупционен скандал в Екологичен потенциал повлече много представители на левия парламентарен блок S&D. И управителното му тяло реши, че е време да се опита да си върне позициите, започвайки точно от гръцката ПАСОК, от чиято евродепутатка Ева Кайли, задържана през декември, стартира да се разплита нашумялата корупционна скица.

Както оповестява бюлетинът на S&D, в края на предходната седмица Бюрото на групата организира двудневна среща в Гърция с водача на ПАСОК Никос Андрулакис, представители на гражданското общество, синдикати, женски бежански групи и публицисти. Участниците споделиха загрижеността си по отношение на високата безработица, изключително измежду младите, възходящите цени на силата, сложния достъп до жилище, както и заканите пред свободата на медиите и върховенството на закона.

Игнорирайки тематиката за корупционния скандал, водачът на групата S&D Ираче Гарсия сподели: „ Реалността в тази страна е, че Гърция се нуждае от смяна, от държавно управление, което може да взема решение проблемите на хората и за нас Никос Андрулакис е водачът, който...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР