Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и

...
Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Грандиозният сблъсък Джошуа – Поветкин в Gong.bg

Грандиозният дуел в тежка категория сред колосите Антъни Джошуа и Александър Поветкин ще се организира в границите на боксова галавечер на 22 септември от 22.00 ч. на стадион „ Уембли “ в Лондон. има специфична секция, отдадена на суперсблъсъка, в която може да намерите най-актуалните вести, свързани с двамата елитни боксьори – преди, по време и след мача. Имате опция да се докоснете до протичащото се със страхотни видео материали, любопитни информации и галерии. Всичко за зрелището сред Джошуа и Поветкин може да откриете в специфичната секция на.

Непобеденият Антъни Джошуа (Великобритания) ще се изправи против Александър Поветкин (Русия) в опит да отбрани всичките си международни трофеи във версии WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация). на професионалния кръг, 20 от които с нокаут.

Това ще е за суперзвездата на бокса на „ Уембли “ от 29 април 2017 година, когато нокаутира Владимир Кличко и постави завършек на превъзходството му в тежка категория. Тази година роденият в Уотфорд боксьор надделя по точки Джоузеф Паркър и по този начин се приближи на единствено един пояс от обединяването на всички четири най-значими при най-тежките.

От своя страна е международен, олимпийски и повторен европейски първенец с 34 победи от 35 мача . Единствената си загуба съветският боксьор претърпява през 2013 година от Владимир Кличко след единомислещо съдийско решение.

Не пропускайте да наблюдавате борбата Джошуа-Поветкин в. Зрелищният конфликт ще бъде излъчен директно в и в каналите на DIEMA XTRA.
 Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР