Грандиозната сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Джорджия

...
Грандиозната сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Джорджия
Коментари Харесай

Джей Шети - какво е да омъжиш Джей Ло и Бен Афлек

Грандиозната женитба на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Джорджия умерено може да вземе купата " Сватба на годината ". Вече повече от месец откогато двамата се вричат във безконечна обич пред стотици близки и другари, сватбеното празненство продължава да буди любознание измежду почитателите им. А забавни детайлности и значими елементи за него изникват съвсем всяка седмица.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което би трябвало да знаем за втората им публична женитба
Ето по какъв начин мина втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което би трябвало да знаем за формалната им гала

Прегърнати и искрящи от благополучие Джей Ло и Бен вървят по бялата пътека, подготвени да произнесат сватбените си клетви един към различен. Гостите са като омагьосани, в плен на церемонията, която управлява някогашният мохан, а в този момент популярен лайф коуч и водещ на подкаст Джей Шети.

Пред Entertainment Tonight по време на Global Citizen Festival 2022 в събота, 24 септември, той приказва за сватбата и какво е възприятието да влезе в такава значима роля за огромния ден.

" За мен беше чест. Всичко беше извънредно красиво. Ще оставя те да опишат повече. Но беше в действителност особено - прелестно е да празнуваш любовта ", сподели той.

Церемонията на Дженифър Лопес и Бен Афлек не е единствената, която Джей Шети е управлявал. Миналата година той направи същото със сватбата на Лили Колинс и Чарли Макдауъл, а по време на промотирането на кино лентата " Омъжи се за мен " през февруари 2022 година, ожени четири двойки.

Шети среща изпълнителката преди няколко години. " Тя беше просто феноменална ", спомня си той. През 2021 година Дженифър гостува в епизод от неговия подкаст " On Purpose With Jay Shetty ", като преди този момент приказва за проблемите във връзките си през годините в канала на Шети в YouTube Coach Conversations. Пред него тя разкрива по какъв начин през 30-те си години е посещавала терапия, която и е помогнала да се научи да обича себе си.
 Джей Ло, Бен Афлек, Джей Шети и кой управлява сватбата на Дженифър Лопес и Бен в Джорджия
Монахът, обвързван със сватбата на Джей Ло и Бен Афлек

Само часове ни разделят от началото на празненствата

Самият Джей Шети подписва брак с веган готвачката Радхи Девлукия през 2016 година Любовта наподобява е тематика, която го вълнува, защото на 31 януари идната години се чака на пазара да излезе новата му книга 8 Rules of Love: How to Find It, Keep It, and Let It Go ( " 8 правила на любовта: Как да я намерим, да я запазим и да я оставим да си отиде " ).

Шети към този момент е създател на бестселъра от 2020 година " Мисли като духовник ". Видеоклиповете му събират милиони гледания, а самият той е любим на звездите, част от които (Мат Деймън, Алиша Кийс, Уил Смит и др.) можем да чуем в неговия подкаст.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР