Грандиозна премиера на новата вълна българско вино готви изложбата Винария

...
Грандиозна премиера на новата вълна българско вино готви изложбата Винария
Коментари Харесай

Изгряващи марки с премиера на Винария 2019

Грандиозна премиера на новата вълна българско вино готви изложбата „ Винария 2019 “. 27-ото издание на Международната галерия за лозарство и винарство ще се организира от 20 до 24 февруари в Международен панаир - Пловдив. Ценителите ще се срещнат с изгряващи имена и марки. След като в продължение на години построи най-известните български марки, в този момент „ Винария “ показва последното потомство производители.

Те залагат на локалните сортове и особеностите на тероара, с цел да се откроят на задграничните пазари, защото потребителите търсят особеното и екзотичното. Това може да донесе огромен триумф на българското вино, счита Бодуа Аво, президент на световноизвестния конкурс Concours Mondial de Bruxelles.

„ Винария 2019 “ презентира третото потомство модерни производители. Първото включваше огромните винзаводи, пускащи на пазара индустриални количества. Второто са съвременни винарни, отглеждащи и преработващи световноизвестни сортове, като каберне совиньон, сира, пино ноар, совиньон блан, шардоне и други, и предлагащи разпознаваеми виновност на високо равнище. Сега е ред на третото потомство, залагащо на локалните сортове, на бутиковите серии с елитно качество.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР