Грандиозна измама във „Фермата“ надуши единствено „Галерия“. 37-годишният Красимир Джунов,

...
Грандиозна измама във „Фермата“ надуши единствено „Галерия“. 37-годишният Красимир Джунов,
Коментари Харесай

Влюбеният Краси от Фермата крие годеница в Испания

Грандиозна машинация във „ Фермата “ надуши само „ Галерия “. 37-годишният Красимир Джунов, който го играе бясно влюбен в чорбаджийката Паулина Ванегас, се оказа доста, но доста благоприятен! Годеницата му Ноеми Ортега, с която са дружно от дълги години, го чака с неспокойствие да се върне при нея в Испания и още веднъж да бъдат щастливо семейство дружно с дъщеричката й.

„ Като съм с една мацка, ми омръзва бързо. Завъртат ми главата за два-три дни и след това стартирам да диря нещо по-различно. Не си представям скоро да имам семейство, не се виждам в подобен живот. Ама не се знае коя може да ми вземе акъла и очаквам да я срещна. “ Така се показва автомонтьорът Краси във визитката си. Истински плейбой, мачо, безжалостен съперник на моногамията.

Правил е секс онлайн пред хора с някогашната си другарка Джесика, която е порно звезда. Или най-малко по този начин твърди... След разкритията, които направихме, не сме склонни да имаме вяра на нито една негова дума.

С годеницата си Ноеми са дружно от години. В края на 2018-а Краси й подарява годежен пръстен и й предлага да станат семейство. Тя към този момент има една провалена връзка зад тила си и дъщеричка, за която Джунов се грижи като за своя лична и обожава. В чест на годеницата си Краси си прави татуировка под десния хълбок – кръст върху целувка.

Същата има и Ноеми. Бърза инспекция на „ Галерия “ сподели, че испанката не е хвърлила пръстена и към момента се подвизава в обществената мрежа като „ сгодена “. Близките им в Испания ги дефинират като най-влюбената двойка и чакат скоро да има женитба.

Ако съдим по държанието му във „ Фермата “ обаче – венчило скоро няма да има. От началото на шоуто Краси показва благосклонностите си към сексапилната Паулина от „ вражеския лагер “. Автомонтьорът даже избяга от двора на сиромасите и се трансферира при чорбаджиите, където продуцентите взеха решение да го оставят за непрекъснато. В момента Паулина и Краси го играят доста влюбени, а фенове и участници даже не подозират, че Джунов е благоприятен.

Не е ясно дали автомонтьорът от Испания съзнателно е скрил истината, или от продукцията са го посъветвали да си построи облик на сърцеразбивач, с цел да бъде по-интересен. Факт е обаче, че почитатели на риалити шоуто всяка вечер сядат пред тв приемника, нетърпеливи да видят по какъв начин ще се развие любовния латиноамерикански сериал сред Краси и Паулина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР