Грандиозна измама с папарашките снимки, уличили бившата футболна звезда Уейн

...
Грандиозна измама с папарашките снимки, уличили бившата футболна звезда Уейн
Коментари Харесай

Проститутка за малко да съсипе живота на футболна звезда

Грандиозна машинация с папарашките фотоси, уличили някогашната футболна звезда Уейн Рууни лъсна с помощта на внимателен комшия, твърди "Мирър ", представен от Блиц.

Изданието разполага с самопризнания на комшия на проститутката Лаура Симпсън, за което се твърди, че е била в компанията на Рууни в злощастната петък вечер, когато футболистът бе заловен да кара в нетрезво положение. Така с изключение на пийнал зад кормилото, на главата му се стовари и възможна невярност, което дефинитивно унищожи кариерата му.

Съседът на Симпсън обаче твърди, че тя е театралничила пред дома си два дни по-късно със същите облекла и същата кола, а задачата й е била единствено една - да натрупа популярност на гърба на Рууни и вероятно да завоюва пари от изнудване.

Папаракът, изловил Рууни, пък паркирал ван малко по-надолу, а по-късно при него се качила Симпсън, което ясно демонстрира цялата скица.

"Не мога да допускам на това, което направи. Все едно я наблюдават, а в действителност тя е дирижирала всичко. Много хора повярваха на сензационните фотоси, без да знаят истината ", разяснява съседът, пуснал фотоси от постановката.

Припомняме, че бременната брачна половинка на Уейн Рууни - Колийн разгласи, че двамата ще се разведат, само че нещата очевидно ще претърпят поврат, въпреки госпожа Рууни краткотрайно да се реалокира при родителите си след абсурда.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР