Грандиозен скандал взриви визитата на юношеската формация на Пирин (Благоевград)

...
Грандиозен скандал взриви визитата на юношеската формация на Пирин (Благоевград)
Коментари Харесай

Нов скандал! Биха съдия в Гоце Делчев

Грандиозен скандал взриви визитата на юношеската групировка на Пирин (Благоевград) от набор 2003 против адашите от Гоце Делчев. Треньорът на домакините Радослав Джугданов и клубният президент Атанас Мълчанков, интензивно асистирани от родители, нахлуха на терена да бият рефера от Сандански Йордан Воденичаров, по прякор Зелето, и помощниците му Венелин Иванов и Феим Мусанков.

Грозните подиуми се разиграха при започване на второто полувреме след гола, с който гостите поведоха в резултата. В продължение на няколко минути подивелите ръководители на неврокопчани разнасяха основния арбитър по игрището с искания да анулира попадението поради фаул в офанзива, написа " Струма ". Видимо уплашеният съдия откри кураж да вдигне червен картон на нападателите си и да ги прати на трибуните, само че не посмя да приключи дуела, който " орлетата " завоюваха с 3:1.

„ Случаят е доста противен, в един миг стана напряко ужасно, само че не е моя работа да го разисквам. Затова си има длъжностни лица. Спрямо мен и моите футболисти от тяхната скамейка не са проявявали експанзия. Противниковите играчи влизаха крепко, на границата на грубостта, само че рядко я прекрачваха. Ние търсим тъкмо такива мачове, да ни оказват по-голяма опозиция, каквато в досегашните дуели не сме имали. Ако не бяха ексцесиите, домакините можеха и да не изгубят тази среща”, разяснява наставникът на благоевградчани Радослав Митревски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР