Грандиозен скандал се разрази около бившата приятелка на Григор Димитров

...
Грандиозен скандал се разрази около бившата приятелка на Григор Димитров
Коментари Харесай

Грозно: Изнудват бивша на Григор с домашно порно

Грандиозен скандал се развихри към някогашната другарка на Григор Димитров - американската певица Никол Шерцингер. На профила ѝ в Инстаграм за малко се появи нейна фотография, на която е единствено по разкопчана риза, а в линк към него се твърдеше, че може да бъде изтеглено нейно домашно порно.

Екипът на изпълнителката работи стремително и смъкна изображението от обществената мрежа. То престоя там към 20-ина минути, само че въпреки всичко стотици почитатели на Никол са го харесали, а евентуално са отишли и на линка, пуснат там от хакери.


Никол Шерцингер и представителите ѝ не са коментирали към момента неприятния случай. Тя обаче не става жертва за първи път на сходно посягане към персоналния ѝ живот. Преди няколко месеца хакери пуснаха в онлайн-пространството клипчета, на които се гушка с бившето си гадже Люис Хамилтън от връзката им преди няколко години. Пилотът я опипваше буйно, а тя не му пречеше в заниманията на тези фрагменти.

Сега тя отново е жертва на сходно изнудване, като съгласно слуховете, в този момент фрагментите са по-скорошни и по-пикантни. В момента певицата е сама, откакто приключи връзката си с българската звезда на тениса Григор Димитров преди два месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР