Грандиозен празник през целия ден са подготвили от ръководството на

...
Грандиозен празник през целия ден са подготвили от ръководството на
Коментари Харесай

Фланелки като първите и тържества от ранни зори за юбилея на ЦСКА

Грандиозен празник през целия ден са подготвили от управлението на ЦСКА, с цел да отбележат 70-годишнината от основаването на клуба. Той ще бъде проведен на 5 май, а кулминационната точка е мача против " Лудогорец " на националния стадион " Васил Левски ".

- Сектор " А " - 19,48 лв.
- Сектор " Б " - 7 лв.
- Сектор " В " - 19,48 лв.
- Сектор " Г " - 7 лв.
- ВИП ложа - 1948 лв. - всеки, който си закупи билет от 1948 лв., ще получи грамота и лимитиран комплект първокласни дарове в символ на признателност към поддръжката за клуба.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис.

От клуба молиха последователите да си купуват билети за всички браншове , защото се приготвя впечатляваща хореография на целия стадион.

От на следващия ден (31 март) в магазина на клуба и в офиса на администрацията на стадион " Българска войска " ще бъдат пуснати в продажба 1948 тениски - имитация на първичната фланелка, с която са играли " алените ". На нея ще бъде сложена емблемата, определена по-рано през седмицата от последователите. Екипът ще е на цена 30 лева, а при огромен интерес и привършване, ще бъдат пуснати още бройки. Продажбата стартира от 14:00 ч. до началото на мача с " Ботев " Пловдив в 20:00 ч.

Със същата фланелка ще излязат на терена и футболистите против " Лудогорец ".

Иначе същинският празник стартира в 10:00 ч. на 5 май. Тогава на стадион " Българска войска " ще бъде проведен шампионат по мини футбол с почитатели и някогашни състезатели на клуба .

Празненствата на стадион " Васил Левски " стартират в 18:00 ч. Тогава ще бъдат наградени към 400 спортисти от клубовете на " алените " .

В 19:15 ч. пък ще бъдат пуснати последните фенове на трибуните.

Мачът стартира в 20:00 ч.

Празненствата по случай 70-годишнината от основаването на ЦСКА ще бъдат част от самодейността " София - Европейска столица на спорта 2018 ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР