Грандиозен лайф концерт от месец подготвя любимата звезда на народа

...
Грандиозен лайф концерт от месец подготвя любимата звезда на народа
Коментари Харесай

Николета купонясва с Азис и Галин

Грандиозен лайф концерт от месец приготвя обичаната звезда на народа Азис и неговия бенд в клуба легенда с 30 годишна история.

Лъскавото събитие е този петък на 16 март в паметния софийски клуб Biad premium. От обществените медии сме очевидци, по какъв начин звездата Азис с изключение на усилените подготовки със своите хора се подлага всеки ден и на разкрасителни процедури.

В своята работа Васил Боянов е извънредно придирчив и акуратен, държи да наподобява в съвършена форма и на международно равнище. В рекламния клип за своето присъединяване намираме изпълнителя на Мотел в боксовата спортна зала където най-вероятно тренира.

През годините красивата диетоложка Енджи Касабие вкара във форма Краля на попфолка, от клиниката на доктор Касабие признават, че двамата си допаднали от пръв взор.

“Можем единствено да се радваме и да поддържаме Азис, тъй като осъществяванията, текстовете на песните му са магия. Можеш да ги слушаш с часове и няма да ти омръзнат и натоварят. Аз персонално когато излизам и се развличам постоянно си поръчвам Мотел. При гостуването на момчетата от състезанието Мистър Ливан 2017 в Биад от раз харесаха неговия шлагер Мотел, даже в този момент в Бейрут неговия шлагер е настоящ. Това може единствено да ни радва и да се гордеем с такива изпълниители ", споделя зведния пиар Лазаров.

В петък вип места за присъединяване на Краля към този момент си е резервирал футболиста Благой Георгиев и Николета Лозанова. Те ще бъдат специфични посетители и в компанията на притежателят Димитър Иванов.

Плата от свежи цитросови плодове, френско шампанско и енергийни питиета ще участват на масата на звездните посетители. Веднага на идващия ден 17 март Галин се качва на същата сцена и ще направи възторг с наличието и шлагерите си. Специална 15 метрова лимузина ще го извозва, а тв водещия Александър Гогов ще направи живи включвания и вземе изявление от любимеца на тинейджърките.

Този уикенд се обрисува извънредно забавен и провокативен. Гости от Букурещ, Белград и Сърбия са запазили своите места, с цел да участват онлайн и на двата бутикови концерта - 16 и 17 март в Biad premium club, бреоени дни преди настъпването на пролетта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР