Грандът Ювентус представи официално снощи привлечената мега звезда Кристиано Роналдо.

...
Грандът Ювентус представи официално снощи привлечената мега звезда Кристиано Роналдо.
Коментари Харесай

Роналдо с фланелката на Ювентус: Не тъгувам за Реал


Грандът Ювентус показа публично нощес привлечената мега звезда Кристиано Роналдо. Петкратният и настоящ притежател на „ Златната топка “ подписа контракт за четири сезона и ще получава по 30 милиона евро на година нето. Накрая на брифинга той театралничи с екипа с №7 на " Старата госпожа ".

“Сравнително млад съм и постоянно съм обичам провокациите. В момента е ясно, че не преставам да се любувам на футбола. За мен Ювентус е един от най-силните клубове в света. Не беше елементарно решение, само че виждам силата на Ювентус. Решението ми да дойда тук беше добре премислено. Приятелите и съотборници ми споделяха, че бих могъл добре да се оправя и тук. Целият ми живот като футболист до момента е една фантазия, а не просто кариера. Спечелил съм толкоз доста и считам, че и това ново предизвикателство ще бъде сполучливо като предходните. Открих огромен тим, огромен треньор, огромен президент ”, показа Роналдо.

“Не съм печален, че напуснах Реал. Аз съм амбициозна персона, не обичам да заставам единствено в удобната си зона, а желая да диря и нещо ново. В Реал за мен беше една впечатляваща история. Това бяха едни фантастични 9 години. Благодаря на почитателите на клуба, само че към този момент би трябвало да се съсредоточа към Ювентус. Както постоянно ще се постарая да бъда топ състезател и ще работя доста за това. Искам да оставя диря в историята на новия си отбор. Повечето хора на моите години отиват в Катар или Китай, с опрощение, само че аз мога да съм в Юве. След като написах история в Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид), в този момент имам същото предпочитание и в Ювентус. Знам, че Шампионската лига е привлекателна за всеки отбор в Европа. Има късмет да я спечелим в Ювентус, както и останалите шампионати. Може да има напрежение, само че аз съм спокоен. Турнирът е сложен, само че съм тук, с цел да оказа помощ. В последните сезони Юве бе близо, само че не съумя, тъй като финалите бяха доста сложни ”, добави 33-годишният нападател, който не счита скоро да се отхвърля от националния отбор на Португалия.

„ Благодаря на почитателите за посрещането. Беше страховит миг, специфичен. Винаги е хубаво да те одобряват по този начин. За мен това е мотивация. Благодаря доста за метода, по който ме одобриха на летището, на стадиона, в центъра за тренировки. Имах опцията да приказвам с треньора. Ще стартира тренировки на 30 юли “, сподели още португалецът, съобщи Sporta.bg.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР