Грандът от Висшата лига Арсенал ще остане без една от

...
Грандът от Висшата лига Арсенал ще остане без една от
Коментари Харесай

Шок за Арсенал: Габриел Жезус аут до месец март

Грандът от Висшата лига Арсенал ще остане без една от най-големите си звезди за три месеца. Бразилецът Габриел Жезус контузи коляното си против Камерун и през днешния ден отиде на интервенция.

Световното състезание в Катар завърши за Жезус, както и за Алекс Телеш, който също бе контузен с Камерун, а преди този момент травми засегнаха безусловно през цялото време Неймар, Данило и Алекс Сандро от лагера на " кариоките " на международното състезание.
 Двама бразилски национали пропущат остатъка от Мондиала
Двама бразилски национали пропущат остатъка от Мондиала

Вижте кои са те

Въпреки че в началото беше оповестено, че Жезус може да се завърне с фланелката на Арсенал от януари, само че ще пропусне коледно-новогодишния " boxing day ", в този момент за лондончани пристигна още по-шокираща вест. Бразилецът няма да може да мине без интервенция, което значи три месеца отмора и завръщане евентуално в средата на март.

Той се причисли на " Емирейтс " за 52 милиона евро от Манчестър Сити, като означи пет гола и записва шест асистенции в изключителна серия от Висшата лига до момента, в която Арсенал е първи с 12 победи от 14 мача.

Според известията Жезус ще пропусне още 12 мача за Арсенал, в това число дербито за купата против някогашния му клуб Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР