Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Първото издание на Grand Wedding Expo показва всичко за сватбата на автентично място за тържества: Гранд Хотел и СПА Приморец

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Представяне на книгата " Да стартираме изначало " 18:00/18.12.2018Най-новото профилирано ревю за Бургас и региона ще се организира на 26 и 27 януари (събота и неделя)

На 26 и 27 януари 2019 година (събота и неделя) в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се състои първото издание на най-новото сватбено ревю за Бургас и района — Grand Wedding Expo. Събитието ще събере на едно място необятна палитра експерти и съответни услуги, които са наложителен съставен елемент от всяко класно празненство. Домакините на ревюто отварят необятно вратите си с покана за присъединяване към всички организации, които се грижат за реализирането на съвършената женитба.

Програмата на Grand Wedding Expo ще включва забавни тематични събития, които са свързани с организацията на идеалния брачен ден. Посетителите ще могат да видят последните трендове в сватбените аранжировки на маси и флоралните композиции, както и ревю на булчински рокли, публични рокли и на елегантни дрехи за дребни посетители и участници в тържеството. Ще има и дегустация на сватбени менюта и торти. В рамките на ревюто ще бъдат показани и други значими елементи, част от празничния ден.

Grand Wedding Expo дава опцията да откриете всичко за сватбата, на едно място. Инициатор на ревюто е Гранд Хотел и СПА Приморец, който безплатно дава елегантните си пространства на другите сватбени експерти, които ще покажат изкуството и работата си в подобаваща атмосфера: съвършеното място за осъществяване на сватби.

Посетителите на Grand Wedding Expo за 26 и 27 януари ще вземат участие в лотария с тематични награди. Входът е свободен. Всички са добре пристигнали.

За повече информация: +359 877 850 001 | [email protected]
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР