Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Двама MasterChef 2018 виртуози представят в Бургас меню, в което Италия среща България

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Представяне на филм и книга за АББА18:00/29.11.2018Виж всички 3 събития в Гранд хотел Приморец Вкусната вечер ще се състои в Средиземноморски ресторант " Салини “ на 5 декември

На 5 декември от 19:30 часа  Гранд Хотел и СПА Приморец ще сервира на Бургас вкусна фиеста с MasterChef 2018 създатели. В кухнята на Средиземноморски ресторант " Салини “ на 5-звездния хотел ще се развихрятНиколай Попов, който сега е част от екипа на един от най-хубавите заведения за хранене у нас, дружно с спечелилия в последното издание на влиятелното кулинарно шоу Станислав Райчев.MasterChef-оветеще показват авторско меню в четири степени, в което Италия среща България.Събитието е част от идея Let’s Get PRIMна Гранд Хотел и СПА Приморец.

Извън кухнята, попрището на което Станислав Райчев се изявява е извънредно отговорно. Той безусловно избавя животи в работата си като пожарникар. Печели журито и публиката на MasterChef със храброст и иновация, знания и техники в кулинарията и неуморно предпочитание да се развива. Предложенията, които му носят огромната премия във формата са четири степени, представящи българската кухня в съвременен прочит. Николай Попов от своя страна, още на 7-годишна възраст се мести в Италия. Тогава, стартира рандевуто му с кулинарното изкуство, което го води из страната, татковина на едни от най-популярните предписания по света. Днес, той е част от екипа наресторанта, отличен за " Ресторант на годината " 2017 за съвременна българска кухня - " Космос " в столицата, чиято идея включва възобновление на забравени обичайни български артикули и ястия като брънза и крокмач. Кулинарният път на двамата бургазлии обуславя избора им – да поделят менюто поравно сред Италия и България – по две степени на страна. Те персонално ще посрещнат гостите си в специфичната вечер и ще им опишат повече за нейната идея.

Досега, сходни изяви в Средиземноморски ресторант " Салини ", Гранд Хотел и СПА Приморец са имали началник Токев, началник Михалчев и един от участниците в предаването - румънецът Стелиян Тибериус Куку (Тиби). Гостуването на станалият известен като " цар на пастата " Николай Попов и огромният победител Станислав Райчев е отлична опция за необятната аудитория още веднъж да се допре до достоверен MasterChef усет. Този път - препоръчан от двама бургазлии, достигнали върха в едно от най-престижните кулинарни излъчвания по света.

Събитието е с куверт: 63.00 лв. на човек.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | [email protected]. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: 10 икони от фонда на Бургаския музей " чакат " своите благодетели...15:59 / 20.11.2018 Ученици от Математическата гимназия в Бургас посетиха открит съде...14:57 / 20.11.2018 Година след нещастието с Костадин: Съдът удостовери присъдата на шо...14:45 / 20.11.2018 Бургас отдава респект на най-популярните си артисти от 5 до 9 декем...14:26 / 20.11.2018 Остават броени дни до Коледния базар и концерт в Операта13:03 / 20.11.2018 Адвокатът на хлапачката, умъртвила човек на пътя, упрекна сина на заги...12:52 / 20.11.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [14] Новини от през вчерашния ден [68] « Ноември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627282930 Виж още: Ето ги Йована и Мартин, които с нелепостта си предизвикаха гибел на пътя09:29 / 20.11.2018

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР