Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Марина Господинова: Златните години на джаза ще донесат в Бургас две преплетени изкуства: на музиката и кулинарията

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Let`s Get PRIM: Златните години на джаза19:30/23.08.2018От концерта на 23 август в Гранд Хотел и СПА " Приморец " певицата с кадифения глас чака прелестно и вълнуващо преживяване за всички сетива

23 август е денят, в който Бургас ще има опцията да се наслаждения на вълнуващата синергия на две сами по себе си безпределно скъпи изкуства: на музиката и кулинарията. Специалната вечер е от концепцията на Гранд Хотел и СПА Приморец Let`s Get PRIM и носи съдържателното име " Златните години на джаза ". Проектът е дело на една от най-хубавите поп и джаз певици у нас - Марина Господинова. В осъществяването на самобитния трибют на най-великите джаз реализатори на всички времена - Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк  Синатра, Били Холидей, Тони Бенет, Нина Симон, Нат " Кинг “ Кол, Ета Джеймс, Рей Чарлз, ще и оказват помощ Милен Кукошаров – пиано; Димитър Карамфилов – контрабас; Атанас Попов – барабани. Проектът е със специфичното присъединяване на Михаил Йосифов – тромпет.

Марина Господинова има характерен, богат глас и харизма, който носят палитра от страсти, изтънченост и разкош на слушателите. Дипломира се в Националната музикална академия " Проф. Панчо Владигеров " със компетентност поп и джаз пеене. " За мен, средата е доста значима за създаване на усет и отношение към музиката " - споделя тя. " При мен, точните хора и условия се случиха още в Консерваторията. Попаднах във вълнуващия, друг свят на джаза, измежду хора със сходни ползи и влечения като моите. Заобиколена бях с доста надарени сътрудници, които и през днешния ден се занимават с джаз в разнообразни обединения " - споделя Марина.

Започва да се включва в разнообразни джаз планове още по време на следването си. После – сама инициира такива. " Имах къси музикални забежки в чужбина, само че бързо открих пътя назад към България, тъй като животът там не ме притегля “ – споделя тя с усмивка. От 2010г. Марина Господинова е учител в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. " Когато започнах да работя със студенти, не знаех какво да чакам. Оказа се, че това е прелестен, доста прекрасен развой. Музиката е живо изкуство – а не суха материя. Затова и всяко занимание е друго и доста зареждащо. Процесът е двустранен – освен преподавам, само че и непрекъснато узнавам нови неща за себе си – стремейки се да обясня нещо, първо се обръщам към себе си. Те са ми огромни преподавател и ме зареждат с прелестна сила “ – споделя за студентите си тя.

Определя основаването на нови музикални планове като нужда, обвързана с дълъг умствен развой. " Обмислям по какъв начин да направя нещата оптимално добре, тъй че да предам мултиплициарни страсти и наслаждение на тези, които ще дойдат да ме чуят и видят. За мен е значимо, какво ще им дам с музиката. Това е дълъг умствен развой и за мен, и за публиката. Важи за всеки актьор – нужни са доста месеци точно обсъждане, с цел да намериш точния и най-подходящ във всеки един смисъл образ за плана си “ – споделя тя. Към днешна дата, с нейно присъединяване и/ или по нейна самодейност са няколко изключително любопитни инициативи, измежду които " Джазът пее на български “ който включва известни джазови пиеси, приспособени от огромната българска поетеса Мария Донева, в осъществяване на пианиста и диригент на Биг Бенда на БНР Антони Дончев, тромпетиста Венцислав Благоев и самата Марина. Тя е джаз прима и в един неповторим за България по своята същина арт план: Jazz `n` Groove Tales, който комбинира типичен джаз, боса нова композиции и части на модерни създатели с пиано, контрабас и бийтбокс.

" Златните години на джаза “ е най-новият план на Марина Господинова, досега представян в клубна и фестивална конюнктура. " Той е точното музикално " място “, на което хората, които досега не са се осмелявали да слушат тази музика да я чуят и открият. Проектът е превъзходен джаз " старт “. Очаквам доста и мощно позитивни страсти от вечерта на 23 август, когато лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец ще потъне в най-хубавите джаз части на всички времена. За първи път, този чисто музикален план ще бъде показан в композиция с друго изкуства: това на кулинарията. Сигурна съм, че сетивата ми ще бъдат извънредно удовлетворени – от една прелестна вечер, изпълнена с елегантни усмихнати хора,  събрали се с цел да се насладят на един трогателен музикално-кулинарен театър. Комбинацията на изкуствата значи неповторимо преживяване, за всички посетители на вечерта – и за нас, изпълнителите “ – споделя джаз примата упованията си за специфичното събитие. " Силно впечатлена съм от инициативността на Гранд Хотел и СПА Приморец, който провежда и поддържа голям брой сходни мероприятия. Това е доста значимо за артистите – да имат осигуреност, сцена за изява “ – споделя тя.

На край, споделя какво е за нея джазът: " Той е толкоз жив и динамичен, че с него, няма по какъв начин да изпаднеш в рутина. Всеки път, чувството на осъществяването на дадена ария е все едно преминаваш през нея за първи път. Основна за тази музика е импровизацията. Джазът ни държи доста живи, тъй като импровизирайки, ти си тип композитор, който излиза и твори, върху едни и същи мелодии, които не остаряват. Докоснеш ли се до тази музика, без значение дали като музикант или слушател, изпитваш потребност да живееш с нея. Джазът изпълва целият ми живот. Той е и моето занимание. Като музикант, нямам работно време, длъжна съм да се развъртвам, да работя върху себе си – а това е самотна, в това число мощна мисловна активност. Понякога, изморява. Тогава, е ред за ентусиазъм, което човек може да почерпи отвред – примерно, чувайки сътрудник да твори. Усещането е, все едно се влюбваш за първи път! Много е хубаво! Благодарна съм. В последните години, младежите в България търсят джаза. Той се появява на от ден на ден места. Изключително значима е поддръжката за него – както за всяко изкуство. За да го има – и да имат опция хората, на всички места, да се допрян до него – като музика, която не се излъчва всеобщо по медиите. Нека хората чуят, с цел да имат избор, какво да слушат. Това е значимото! “ – приключва диалогът Марина Господинова, една безпределно позитивна, смислена и усмихната джаз-прима. Още от нея – открийте сами – на 23 август от 19:30 часа в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец на Let’s Get PRIM: Златните години на джаза.

Кулинарнатастрана на събитието включва особено меню в три степени, основано особено за вечерта от началник Ивелин Кръстев – майстор-готвачът отпред на Средиземноморски ресторант " Салини “ на Гранд Хотел и СПА Приморец. Изискани виновност от колегата на събитието Katarzyna estate, ще добавят богатата палитра страсти на вечерта.

Цена на куверт: 69.00 лв. на човек.

За повече информация и закупуване на куверти:

+359 877 850 001 | [email protected] РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Най-пъстрият фолклорен фестивал още веднъж е тук! Вижте по какъв начин магията н...19:41 / 20.08.2018 Извънредно: Свирепа злополука затвори пътя Бургас – Поморие17:02 / 20.08.2018 Криминоген отмъкна два мотопеда в " Меден рудник ", хванаха го!13:07 / 20.08.2018 Сграда до бургаско учебно заведение е в окаяно положение! Ще бъде ли обезо...12:59 / 20.08.2018 Решетки за Стоян, издърпал чантата на стара жена в центъра на...11:27 / 20.08.2018 Закопчаха познайник на полицията на границата! Вижте в какви прес...10:58 / 20.08.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [4] Новини от през вчерашния ден [40] « Август 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още:
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР