Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Последен шанс да спечелиш уикенд за двама на морето

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Let`s Get PRIM: Златните години на джаза19:30/23.08.2018Остров Света Анастасия

0 коментара за Остров Света Анастасия Събития в обекта:Лина Никол & Live Band21:00/17.08.2018Виж всички 5 събития в Остров Света АнастасияЛятната игра на Burgas24.bg " Дестинация Юг "   е към своя край. Днес е последният ден, в който присъединяване може да ти донесе безвъзмезден   уикенд за двама на морето .  

За задачата влез в уеб страницата на акцията и благодарение на дадения жокер отговори вярно на въпроса:  Кое обитаемо място е изобразено на фотографията , попълниформата за присъединяване - и си в играта!

В рамките на  " Дестинация Юг " ,  всеки работен ден от  3 август до през днешния ден ,  тук и в уеб страниците, част от медийната ни група (Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград и Русе) публикувахме невероятните фотопроизведения на надарения бургаски фотограф Евгени Динев, изобразяващи  най-красивите места по Южното Черноморие

На всеки идващ ден в секция " Отговори ",  всеки взел участие ревизира правилния отговор с повече информация за съответното място.

Отговаряйки кое място е изобразено на всяка фотография в  " Дестинация Юг " , любувайки се на красивите морски картини опцията за продобиване на премия се покачва.

Участвайки в играта ни, имаш опцията да спечелиш една от супер морските ни награди: Уикенд за двама на морето в Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас или  Ваучери за сантиментално пътешестване до  остров Света Анастасия , с включени нощувка и закуска , осигурени от Община Бургас. 

Не изпускай опцията си! Виж последния въпрос тук!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР