Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Второто издание на Порт Прим Арт Фест води изкуствата в Бургас през октомври

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Let`s Get PRIM: Златните години на джаза19:30/23.08.2018На разнообразни знакови местоположения в града ще тържествуват спектакъл, литература, кино, музика, живопис и енология

Есенен Бургас ще донесе цяла плеяда скъпи събития на своите поданици и посетители. В дните от 8 до 13 октомври в това число, градът ще бъде сцена на Порт Прим Арт Фест 2018. Фестивалът на изкуствата ще включва разнообразни събития - от театрално зрелище и литературни представяния и четения, през галерия на картини и пластики до прожекции на авторски  ленти и късометражно кино и винена дегустация. Те ще се проведат на разнообразни знакови и обичани места от морски Бургас. Патрон на форума ще бъде известна фигура от театралната и телевизионна сцена, обичана на генерации българи.  Инициатор, уредник и спонсор на Порт Прим Арт Фест 2018 е Гранд Хотел и СПА Приморец с общителното подпомагане на община Бургас.

Фестивалите са смяната, която един град дава на жителите си. Те са не просто метод, за привличане на нова аудитория, а обогатяват и обновяват, раздвижват и отличават. 

Носят полезност в материалната среда на полисите, която няма по какъв начин по различен метод да бъде елементарно изменена. Вместо актуализирани фасади, паважи и добавени осветяване и озеленяване, фестивалите рисуват като изпълват с живот. Те събират хората, обединени от избрани желания – и любопитните да се срещнат с нещо ново. Така, вдъхват нов дух и образ на познати пространства.

Порт Прим Арт фест не просто сплотява феновете на другите изкуства. Фестивалът е място за срещи – на ценителите посред им, публиката с създателите, само че и на самите създатели – които имат опция да си взаимодействат. Форумът среща хората и с нови арт  събития и хора и техните произведения – които всеки има опция да разпознае като нещо " свое “.

Второто издание на фестивала на изкуствата Порт Прим Арт Фест ще трансформира есенен Бургас в пресечна точка за живи срещи с настоящото изкуство у нас. По покана и самодейност на Гранд Хотел и СПА Приморец в морския град идват създатели и събития, които ще са на извънредното разположение на бургазлии и гостите на града в седмицата от 8 до 13 октомври. През тези изпълнени със събития шест дни, няма потребност да търсите изкуствата – те ще дойдат при вас. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Любовен триъгълник издънил незаконната скица на Митьо Очите08:50 / 10.08.2018 Община Бургас и хората с увреждания с общи дейности за подобряван...17:39 / 09.08.2018 Автоинструкторът имал тежко автоимунно заболяване, това не трогна...16:44 / 09.08.2018 Цял бургаски квартал остава без вода15:53 / 09.08.2018 Инструкторът с подправените книжки е осъждан за същото закононарушение!...15:43 / 09.08.2018 Софиянец не остана удивен от " Бургасбус "! Слезе от рейса с к...14:46 / 09.08.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [17] Новини от през вчерашния ден [41] « Август 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Ще има ли лято? Кратък, само че мощен дъжд трансформира Бургас във Венеция!15:33 / 08.08.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР