Гранд дамата на турската музика пристига в България за своята

...
Гранд дамата на турската музика пристига в България за своята
Коментари Харесай

Турската мегазвезда Сибел Джан с грандиозен спектакъл - slava.bg

Гранд дамата на турската музика идва в България за своята първа среща с многочислените си фенове у нас. Заедно с екип, наброяващ над петдесет души, измежду които тридесет от най-хубавите инструменталисти в източното звучене, Сибел Джан ще възпламени зала Арена Армеец със своя „ Огън и темп “ – шоу театър, пресъздаващ магията на изтока, посредством хитовите осъществявания на певицата в комбиниране с най-модерните технологии за виртуални декори и обилни балетни хореографии.

Организатор на концерта е AMUSIC – продуцентска компания, част от огромна холдингова група, разрастваща бизнес в региона на строителството, туризма, ресторантьорството и търговията. На специфична конференция в Българска телеграфна агенция, собтвеникът на AMUSIC, Ахмет Мехмедов разгласи, че в бъдеще компанията възнамерява да провежда огромни концерти в България на музикални топ звезди от целия свят, като още за идващия си план ще предложения международно нашумелия турски артист и артист Джан Дениз, обичан от стотици хиляди почитатели у нас и прочут от ролята му на Фарук в хитовия сериал „ Завинаги “, който сега се излъчва по БТВ.

Водят се договаряния и с именитата американска рок тайфа „ FAITH NO MORE “ да гостуват в България, в границите на тяхното европейското турне, което стартира следващата година.

Предстоящият концерт на Сибел Джан в Арена Армеец също е част от огромното международно турне на певицата, а тя самата ще дойде в София непосредствено от Маями, където има участия през декември. Интересът към него нараства и към този момент са закупени огромен брой билети, като пуснатите за продажба са 6 500, предвид на изключителната обстановка, наложена от Ковид-19, само че се чака броят им да бъде повишен с още 2000, с което да се запълни разрешеният от 50 % потенциал на залата.

Ценовият диапазон на билетите варира от 60 до 120 лв., а специфични понижения за групови визити над 20 индивида от възпитаници и студенти дават обещание уредниците. Продажбата се реализира на касите на EasyPay, в клоновете на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ, на бензиностанции OMV и в мрежата на Eventim.bg. Среща с най-верните почитатели на Сибел Джан е планувана и след шоуто, стана още ясно по време на конференцията. Те ще могат да получат подписи от звездата на афтър празненство в столично заведение на ул. Верила № 3.

Сибел Джан е балканска певица и актриса, родена в Турция, с югославски корени. Основно извършва поп и рок музика, само че репертоарът й съдържа и творби с типичното магнетично източно звучене. Награждавана е 10 следващи пъти за най-хубав глас в Турция и е притежателка на 4 наградата „ Певица на годината “. На скоро издаде своя 23-ти следващ албум. Той съдържа 10 нови части, измежду които е тоталният й шлагер „ Hayat “, който за малко време се трансформира в една от най-слушаните песни в Турция за последните години. „ Приятели от България, веселя се че най-сетне ще имам късмет да се срещна с вас.

Въпреки, че залата би трябвало да бъде с стеснен потенциал, аз не се колебая, че с тези от вас, които съумеят да участват, ще преживеем нещо незабравимо. Ще се забележим в София! “, споделя в послание към своите почитатели самата Сибел Джан. Организаторите от AMUSIC подсигуряват, че концертът ще се организира при безспорен надзор за цялостното съблюдаване на всички предписани от Министерство на здравеопазването противоепидемични ограничения по отношение на Корона вируса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР