Гранада записа важна победа в мач от 15-ия кръг на

...
Гранада записа важна победа в мач от 15-ия кръг на
Коментари Харесай

Девет от Валенсия преклониха глави пред Гранада

Гранада записа значима победа в мач от 15-ия кръг на Ла Лига. Тимът се наложи с 2:1 над Валенсия в доста трагичен дуел на " Нуево Естадио де Лос Карменес ".

" Прилепите " приключиха мача с 9 индивида след два червени картона, получени през втората част.

Домакините също не съумяха да завършат в цялостен състав откакто техен състезател бе изпъден.

В 15-ата минута се стигна до първото противоречиво състояние в мача. Кенеди от състава на домакините овладя с отлично първо допиране смъртоносен пас на границата на пеналтерията и завъртя топката в долния десен ъгъл, вкарвайки гол.

След намесата на ВАР, съдията отсъди, че попадение няма поради фаул в офанзива.

В 32-ата минута, Кевин Гамейро стреля от отлична позиция, само че ударът му бе обезвреден от бранител, който се хвърли по необикновен метод на шпагат. Четири минути по-късно, " прилепите " поведоха. Денис Черишев отигра със ужасно центриране към Кевин Гамейро, който откри пространство в наказателното поле, с цел да вкара топката в мрежата за 0:1.
 Стоичков влиза в управата на Барса, в случай че Русо и Мингея завоюват
Стоичков влиза в управата на Барса, в случай че Русо и Мингея завоюват

Чарли Рексач също става началник

В добавеното време на първата част, домакините изравниха. Кенеди овладя в наказателното поле и от добра позиция направи 1:1.

В 70-ата минута гостите от Валенсия останаха с човек по-малко откакто Хасон не реши намесата си в предпочитание за избие една топка и получи втори жълт картон от Адриан Кордеро Вега. Три минути по-късно още един състезател на гостите бе изпъден. Гонсало Гедеш бе глоби с пряк червен картон поради реплики към рефера.

Малко по-късно, състезател на домакините също бе отранен. Домингош Дуарте се намеси по отблъскващ метод против противник и получи пряк червен картон.

Две минути преди края на мача, Хорхе Молина скочи високо, с цел да засече центриране на границата на пеналтерията и означи гръмък гол, оформяйки крайния резултат. След този мач, Гранада е на 7-ото място с 24 точки. Валенсия пък е на 16-ото с 15 пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР