Гранада приема в двубой от 14-тия кръг на испанската Ла

...
Гранада приема в двубой от 14-тия кръг на испанската Ла
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Гранада - Реал Мадрид 1:2, домакините се връщат в мача

Гранада приема в дуел от 14-тия кръг на испанската Ла Лига. Домакините се борят за оцеляване и ще се опитат да изненадат възпитаниците на Карло Анчелоти, които са единствено на точка от първото място в класирането.
Двубоят стартира в 17:15 ч. и ще може да го следите .




ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В третата минута офанзива на Модрич отдясно даде първата опция пред Реал Мадрид. Хърватинът комбинира с Асенсио, той центрира към Бензема. Стражът Максимиано хвана топката. Мадридчани стартираха с висока преса, което оказа помощ да се овладее топката в първите минути.
В 6-ата минута Суарес комбинира със Соно. Давид Алаба пресече подаването и почисти в ъглов удар. Не последва заплаха от центрирането на Рочина. В 10-ата минута Модрич изведе Винисиус на левия фланг. Бразилецът обаче беше в засада. Две минути по-късно още веднъж Винисиус насочи удар, който беше избавен от Максимиано.

Отново Бензема и Винисиус бяха в основата на ново нахлуване в 15-ата минута. Защитата на Гранада обаче не беше затруднена. Гранада опита контрааката посредством Луис Хавиер Суарес.
19` - 0:1! Тони Кроос открадна топката от състезател на Гранада и я пусна към Марко Асенсио надясно. Испанецът с билярден удар откри резултата, като топката рикошира от вратаря Максимиано.
В 22-ата минута Гранада опита офанзива отдясно посредством Пуертас. Той центрира, само че Куртоа пресече подаването и улови.
24` - 0:2! След изпълнен ъглов удар Лука Модрич подаде късно към Кроос, той върна на Модрич и излъга Антонио Пуертас, като прати топката на крайници на Начо. 2:0 за Реал Мадрид!
В идващите минути Гранада опита да се окопити. Защитата на " кралския клуб " обаче си вършеше работата и обезврежда противниковите футболисти. В 31-ата минута композиция сред Винисиус и Асенсио завърши с удара на последния. Соро почисти от голлинията!
34` - 1:2! Винисиус загуби топката в средата на терена и Кини съумя да подаде към Луис Херман Суарес. Суарес стреля от надалеч с все мощ и не остави шансове на Тибо Куртоа.
В 39-ата минута Гоналон центрира рисково и Куртоа трябваше да се намеси. Последвалият удар беше настрана от вратата. Бензема в 44-ата минута стреля доста рисково, откакто напредна. Максимиано избави. Последва нова заплаха от страна на домакините. Суарес беше покрай гола, като ударът му мина настрана.
СЪСТАВИ:
Гранада: Максимиано, Диас, Санчес, Нева, Кини, Мончо, Рочина, Гоналон, Пуертас, Суарес, Соно
Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Алаба, Начо, Менди, Каземиро, Кроос, Модрич, Винисиус, Асенсио, Бензема
ПРЕДИ МАЧА
Двамата нормални отсъстващи за Реал Мадрид Еден Азар и Гарет Бейл още веднъж не са на линия за Карло Анчелоти. Уелското крило игра за националния тим по време на паузата, само че още веднъж получи контузия и няма да се завърне скоро в игра.
Еден Азар се възвърне от травма, само че в този момент го мъчи стомашен проблем. В деня преди мача Анчелоти удостовери, че не става дума за ковид, каквито бяха първичните информации.
Италианският експерт няма да може да разчита също и на полузащитниците Федерико Валверде и Дани Себайос. За Гранада в срещата няма да вземат присъединяване Дуарте, Мила и Руиз.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР