Гранада и Селта не се победиха завършвайки 0:0. В действията

...
Гранада и Селта не се победиха завършвайки 0:0. В действията
Коментари Харесай

Предпазливо равенство между Гранада и Селта

Гранада и Селта не се победиха завършвайки 0:0. В дейностите на двата тима имаше доста нерешителност и противниците не желаеха да изгубят. Това докара и до разумното нулево тъждество.

Домакините желаеха да показват почтено пред лична аудитория и играха с мисъл за идният реванш за Купата на Краля против Атлетик Билбао на 5 март, четвъртък (б.а. 0:1 за баските в първата среща).

В края на първата част се откри отлична опция за Гранада. Вадило откри Солдадо в наказателното поле, само че ударът на нападателя бе спрян от Уго Мало.

Домакините играха доста подредено и не допускаха рискове пред вратата на Руи Силва. Нападателят на Селта Яго Аспас имаше една добра опция за гол, само че не съумя да означи. Систо и Рафиня също се пробваха да преодолеят защитата на Гранада, само че без триумф, до момента в който Смолов остана изцяло изолиран от играта.

В края на дуела пред Фолкиер се откри нова отлична опция, само че ударът му срещна на два пъти гредата и топката излезе отвън очертанията на вратата.

Невероятният сезон за Гранада продължава и новакът в Ла Лига се намира на 9-ата позиция с актив от 37 точки, до момента в който Селта е тъкмо над рисковата зона с 25 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР