Гран При по мотоциклетизъм ще се завърне в Индонезия за

...
Гран При по мотоциклетизъм ще се завърне в Индонезия за
Коментари Харесай

Индонезия ще приеме кръг от MotoGP в Ломбок през 2021

Гран При по мотоциклетизъм ще се завърне в Индонезия за първи път от над 20 години насам, когато остров Ломбок ще одобри кръг от MotoGP през 2021, оповестиха уредници. Собственикът на рекламни права DORNA Group съобщи, че е подписал съглашение с Indonesia Tourism Development Corporation (ITDC), с цел да одобри събитието на тропическия остров близо до Бали.

Ломбок ще бъде хазаин и на съревнование от Световния шампионат по супербайк през 2021, оповестиха от DORNA в свое медийно изказване.,, Това ще бъде един неповторим план – да имаме градска писта от международен клас в страна, където MotoGP има толкоз доста почитатели и почитатели “, показа основният изпълнителният шеф на DORNA Кармело Еспалета.

,,Индонезия е основен пазар за нас със забележителен % почитатели на моторните спортове, които живеят там, а атмосферата ще бъде още по-наелектрилизираща, когато пистата бъде приключена “, добави той.

Състезанията ще се проведат на нова улична писта на Мандалика – специфична икономическа зона в южната част на острова, в опит да притегли повече туристи, обявиха пък от ITDC за локални медии. Индонезия бе хазаин на Гран При-та по мотоциклетизъм през 1996 и 1997 на писта,,Sentul International ” в Западна Ява. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР