Гран При на Сингапур ще продължи да бъде част от

...
Гран При на Сингапур ще продължи да бъде част от
Коментари Харесай

Най-перфектната обиколка в кариерата на Хамилтън - като Сена през 1988?

Гран При на Сингапур ще продължи да бъде част от календара на за най-малко още седем години, откакто договорът бе възобновен. Това накара доста от почитателите да си напомнят една иконична обиколка на това място. Тя бе дело на .
Седемкратният международен първенец направи същински възторг през 2018 година там. Той мина обиколката по съвсем съвършен метод, с цел да завоюва пол позишън. А тогава Мерцедес надалеч не бе любимец за най-хубаво показване, защото Ред Бул и Скудерия Ферари имаха по-подходящи коли.
Самата писта включва 22 завоя, като доста от тях са " тъмни ", което остава премного място за неточност, само че Хамилтън не позволи нито една такава. Пилотирането му бе магическо, като се доближаваше до стената оптимално близо, без да се разбие.
Тото Волф, шефът на Мерцедес, дефинира това като " най-епичната обиколка, която в миналото е виждал там ". Представянето на Хамилтън породи съпоставения сред иконичната обиколка на Айртон Сена в Монте Карло (Монако) през 1988 година.
Все отново Хамилтън не има вяра, че е направил съвършената обиколка: " Никога не съм правил съвършената обиколка, в никакъв случай. Това е великото на този спорт - в никакъв случай не си съвършен. Доближаваш се, може би. Ако си съвършен всякога, ще загубиш мотивация, тъй като ще ти е елементарно ".
А неотдавна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР