Гран при на Сао Пауло поднесе неочаквана изненада на феновете

...
Гран при на Сао Пауло поднесе неочаквана изненада на феновете
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Ще има ли война в Ред Бул?

Гран при на Сао Пауло сервира непредвидена изненада на почитателите на Формула 1 – не толкоз с успеха на Мерцедес, колкото със абсурда, който избухна в Ред Бул.

Разправията в отбора е една от главните тематики, които разискват водещите Георги Иванов и Евгени Въков , защото на процедура нямаше причина Макс Верстапен да откаже да извърши заповедите от бокса и да сложи под въпрос взаимната си работа със Серхио Перес.

Разбира се, двойната победа на Мерцедес също е значима тематика за края сезона, защото напредъкът на отбора дава очаквания за мощен край на 2022 и по-важното – мощно начало на идната акция.

Няма по какъв начин да пропуснем и шампионския край на Никола Цолов в испанската Формула 4. Българският водач записа рекорден сезон, само че ние се опитваме да разберем какво се крие зад впечатляващите достижения на Никола и неговите 13 победи от 21 надпревари.

Рали „ Япония ” постави завършек на сезона в Световния рали шампионат с двойна победа на Хюндай. Тиери Нювил завоюва „ ралито на Тойота ”, само че занапред следва да разберем отговорите на най-интересните въпроси за пазара на водачи тъй като времето им пристигна.

Приятно гледане!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР