Гран При на Маями може да стане нощно състезание, като

...
Гран При на Маями може да стане нощно състезание, като
Коментари Харесай

Състезанието в Маями може да стане нощно

Гран При на Маями може да стане нощно съревнование, като това, което е планувано в Лас Вегас по-късно този сезон. Управляващият шеф на Гран При на Маями Том Гарфинкъл удостовери за договарянията по тематиката, която се разисква с Формула 1.

„ Проведохме полемики в тази посока – разясни Гарфинкъл. – По това време на годината атмосферните условия са непредвидими. Тази година досега времето е хубаво, имаше вятър, което ни оказа помощ, само че предходната година беше извънредно горещо. Има доста фактори, които да дефинират такова решение, обвързвано с Формула 1 и малкия екран. Ще обсъдим всичко, само че несъмнено сме отворени към тази концепция. ”

Ако обаче надпреварата в Маями бъде преместено още по-късно към неделя вечер локално време, то за Европа конкуренцията ще е по средата на нощта и това ще се отрази отрицателно на тв рейтингите. Състезанието в Лас Вегас тази година се пада в ранните часове на неделния ден в Европа и в събота вечер в Щатите.
 Макс след освиркванията: Тук съм, с цел да надвивам Макс след освиркванията: Тук съм, с цел да надвивам
Гарфинкъл не разяснява опцията и в Маями да има съботно вечерно съревнование на осветяване, защото договарянията още не били стигнали до стадия да се разисква преместването на конкуренцията.
 Перес: Загубих време поради приблизително твърдите гуми Перес: Загубих време поради приблизително твърдите гуми
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР